Urbn Gardn

Jouw verticale tuin

€895

Ontmoet jouw Urbn Gardn. Tijdloos design voor zowel buiten als binnen als buiten: jij kiest. Maak van ieder plekje een groene oase met jouw favoriete planten.

Kleur: Antraciet
Materiaal: Metaal

Gratis geleverd
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Sterk en premium design

Brushed steel: high quality

Multifunctioneel

Zowel voor binnen als buiten

Over de Urbn Gardn

Afmetingen

  • hoogte: 185 cm
  • breedte: 59 cm
  • diepte: 49cm

Gewicht

  • nettogewicht: 29 kg
  • totaalgewicht: 30 kg
  • draagkracht zitbank: 85 kg
  • gewicht per shelf: 15 kg

Installatieduur

Ongeveer 30 minuten

Rubberen pootjes

Elke Urbn Gardn heeft 4 verstelbare, rubberen pootjes. Deze maken je Urbn Gardn verstelbaar in hoogte. Je kan de Urbn Gardn op een ongelijke vloer plaatsen en hem zo waterpas zetten. Het rubber zorgt ervoor dat je vloer onbeschadigd blijft. 

Waterbestendige Kussens

De stof van de kussens is waterbestendig. Je kan ze makkelijk opbergen in de voorziene opbergruimte onder het bankje.

Verstelbare bodem

De bodem van de Urbn Gardn bak kan je op verschillende hoogtes plaatsen. Zo plant je met gemak planten met diepe of eerder ondiepe wortels. Je Urbn Gardn wordt standaard geleverd met een waterdoorlatende zak waar je aarde in kan doen. Aan beide zijden van de verstelbare bodem werd ruimte overgelaten om overtollig water af te voeren. 

Duurzaamheid

De Urbn Gardn is volledig gemaakt uit metaal en gepoedercoated gemetalliseerd, waardoor roestvorming uitblijft. Voor de zit- en afsluitplaat van je Urbn Gardn kozen we voor EKOply (platen van gerecycleerd plastic). Het materiaal is 100% bestand tegen natuurlijke rot en helpt ook onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Het volledige productieproces van de Urbn Gardn vindt plaats in België waardoor we onze transportkost en uitstoot enorm kunnen verlagen. Voor de productie van onze kussens werken we samen met een Vlaams maatwerkbedrijf.

Returns

Urbn Gardn wordt ongetwijfeld de eyecatcher van je outdoor space! Het modern, roestvrij en ecologisch design is 100% Belgisch en volledig modulair.

Zakelijk

Urbn Gardn brengt jouw bedrijf een trendy en groene beleving. Ontvang een voorstel op maat van je bedrijf.

Reviews

We waren al even op zoek naar een manier om ons balkon op te fleuren en kwamen zo bij de Urbn Gardn terecht. Handig, omdat we heel wat van onze tuinspullen kwijt kunnen in de opbergruimte. We maakten er ook een soort divider van tussen ons balkon en dat van onze buren.

Sandra, 32

Sinds corona werken we beiden meer van thuis uit. Aangezien we een kleiner terras hebben vonden we het moeilijk om er een gezellige plaats van te maken met de ruimte die we hebben. De verticale tuin biedt voor ons wel de perfecte oplossing en is makkelijk in elkaar te steken en aan te passen.

Stefaan, 41

Doordat ik mijn planten boven elkaar kan plaatsen in de Urbn Gardn heb ik veel meer beweegruimte op mijn terras.

Sam, 50

Ik heb al heel wat complimenten gekregen op mijn verticale tuin. Het moderne design valt enorm in de smaak bij vrienden en familie. De opbergruimte is ook ideaal om het speelgoed van de kids in op te bergen.

Zoë, 36

Sinds ik de Urbn Gardn heb aangeschaft is mijn terras helemaal opgefleurd. Het is mijn favoriete plek om tot rust te komen met een goed boek of een lekker glas wijn.

Amira, 27

De idee voor Urbn Gardn, een verticale tuin voor kleine buitenruimtes, is ontstaan tijdens (je kan het al raden) corona.

Net zoals velen ging Ingmar Boon, de drijvende kracht achter Urbn Gardn, graag wandelen tijdens de eerste lockdowns. Struinend door de straten van Tervuren merkte hij meteen iets op: "Al die mensen met hun kleine terrasjes willen toch ook een groen en fleurig uitzicht nu? Bloemen, planten en een eigen kruidentuin op een kleine oppervlakte, dat moet toch mogelijk zijn?".

Met deze motivatie en indrukken trok Ingmar naar een Belgisch design bureau. Zo werd de Urbn Gardn geboren.

Een unieke duurzame verticale tuin voor elke oppervlakte. Een ideale divider die mensen op appartementen wat meer privacy biedt. Het ideale pronkstuk op elk terras, balkon of stadskoer.

Wil jij ook een Urbn Gardn?

Urbn Gardn Specificaties

Afmetingen

Hoogte: 185 cm
Breedte: 59 cm
Diepte: 49 cm

Gewicht

Nettogewicht: 29 kg
Totaalgewicht: 30 kg
Zitgewicht: 85kg
Gewicht per shelf: 15kg

Ontdek waar je Urbn Gardn kan bekijken

Alka-Products
Drieschstraat 1 3790 Voeren
De Grens
Withuis 22 6245 KB Eijsden Nederland
Semperfi-Devos
Flandria 6 8750 Wingene
Plantencentrum Van Goidsenhoven
Kortrijksebaan 54 3220 Holsbeek
De Stek
Onze-Lieve-Vrouwestraat 25 2800 Mechelen

Vragen en antwoorden

Wat is Urbn Gardn?

Urbn Gardn belooft drie zaken:

  • Groen in zicht: Niets leuker dan je eigen groenten, kruiden en planten te zien groeien op je terras. Dankzij het tijdloze design van Urbn Gardn komen de natuurlijke kleuren van je oogst beter tot hun recht. En wordt elke blik naar buiten de moeite waard.
  • Design met een twist: Ook al fleurt een Urbn Gardn je hele interieur op, je komt er toch vooral graag mee naar buiten. Dat is de kracht van tijdloos design dat esthetisch klopt en zich makkelijk laat ombouwen van plantenbak tot zitbank of opbergruimte. Waar je het ook neerplant.
  • Ruimte met impact: Het ruimtegevoel is direct aanwezig. De uitstraling heel uniek. Dankzij het modulaire design, benut Urbn Gardn elke vierkante meter optimaal en scoor je hoog op rust, sfeer en gezelligheid.
Alles omtrent leveringen

Leveren jullie in het buitenland?

Ja wij leveren ook in het buitenland. De landen waar we leveren zijn België en Nederland.

Wat ontvang ik allemaal?

Je ontvangt een hele Urbn Gardn, dat betekent de grote metalen Urbn Gardn pot (of ook wel genoemd Urbn Gardn bak) die je kan gebruiken om iets in op te bergen, of om te zitten (dus je ontvangt ook een zitje dat precies past (en trouwens gemaakt door een beschermde werkplaats in Vlaanderen)), of waar je een grote pot met bloemen of een kleine boom kan inplaatsen (trouwens, die bak kan je ook vullen met aarde omdat er ook een waterdoorlatende zak wordt bijgeleverd die precies past in de Urbn Gardn bak). Je ontvangt ook het grote rek met de ronde gaten en de 2 lange buizen waartussen je het rek plaatst. Je ontvangt ook 2 "shelves", dat zijn de metalen plankjes waar je kruidenpotjes en bloempotten op kan plaatsen.

Wat als mijn Urbn Gardn niet past?

We raden je steeds aan om de afmetingen van je buiten- of binnenruimte vooraf te meten en dan pas je bestelling te plaatsen. Mochten de afmetingen uiteindelijk toch niet lukken dan nemen wij jouw Urbn Gardn zonder veel poeha met veel plezier terug (jij tevreden, wij tevreden) - wel graag in de originele verpakking en graag een seintje via email of WhatsApp of aangetekend binnen de wettelijke termijn van 14 dagen vanaf de dag van je aankoop. Vanzelfsprekend hopen we je binnenkort terug te zien.

Wanneer wordt mijn Urbn Gardn verstuurd? 

Door de grote vraag kunnen we niet altijd meteen leveren en zit er een wacht tijd op die schommelt tussen 2 en 5 weken. Jouw Urbn Gardn wordt geleverd vanaf dat we een geschikte datum hebben geprikt voor de levering. Meestal leveren (en installeren) we binnen de 2 weken na jouw bestelling. 

Wij emailen je (of bellen je) om een afspraak te regelen; dat kan op een zaterdag (of zelfs zondag) of gedurende de week. Een gemiddelde installatie duurt 30 minuten.

Hoeveel Urbn Gardn’s zou ik plaatsen?

Een Urbn Gardn kan gebruikt worden voor verschillende zaken: je kan de Urbn Gardn bak gebruiken als zitplaats (is ook de ideale hoogte om te zitten), je kan het gebruiken als opslagruimte voor bvb een schaar, een bal, een schep(je) maar vanzelfsprekend ook als bloemen of plantenbak (een waterdoorlatende zak wordt meegeleverd).

Een combinatie van plantenbak en extra zit plek spreekt veel mensen aan (en de zit plek kan vanzelfsprekend gebruikt worden als opslagruimte).

Waar kan ik Urbn Gardn bekijken?

Je kan Urbn Gardn bekijken bij Semperfi, Flandria 6, 8750 Wingene en binnenkort ook in Mechelen en Eijsden (Nederland).Woon je daar niet in de buurt? Dan komen we gewoon (gratis) bij je langs met een demo Urbn Gardn model zodat jij meteen kan zien of hij op je terras of in je woonkamer past of niet! Stuur ons een mail met je mobiele nummer en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Urbn Gardn productinformatie

Is Urbn Gardn makkelijk te installeren?

Ja, een Urbn Gardn is makkelijk te installeren. In ongeveer 30 minuten staat zij er helemaal. Je ontvangt vanzelfsprekend een installatie gids. Voor particuliere klanten in België komen wij deze gratis leveren en installeren zodat jij meteen kan genieten van je Urbn Gardn.

Welke kleuren zijn er beschikbaar?

Vandaag leveren we Urbn Gardn enkel in het donkergrijs/ zwart maar we krijgen veel vragen van klanten om ook andere kleuren aan te bieden.

Laat ons zeker weten welke kleur(en) jouw voorkeur wegdragen via hello@urbnlivng.com.

Mijn terras helt lichtjes af, kan ik de Urbn Gardn toch recht zetten?

Ja dat kan zeker. Elke Urbn Gardn heeft 4 verstelbare pootjes die je toelaten om je Urbn Gardn iets hoger te plaatsen zodat de Urbn Gardn bak je vloer niet raakt (zeker handig als je je Urbn Gardn binnen wilt plaatsen en je hebt bvb een houten vloer) maar deze voetjes zorgen er ook voor dat indien je vloer ongelijk is, je toch je Urbn Gardn recht kan plaatsen.

Hoe groot is een Urbn Gardn?

Urbn Gardn is minstens 1m85 hoog (je kan het met draai pootjes hoger zetten), de diepte is 37,4cm en de breedte is 59,9cm.

Kan ik de Urbn Gardn 's winters binnen zetten? 

Ja dat kan zeker! Elke Urbn Gardn wordt geleverd met 4 inschroefbare pootjes zodat (1) je de Urbn Gardn recht kan plaatsen op minder rechte ondergronden maar ook (2) je bvb je parket niet krast met je Urbn Gardn. De pootjes die op de grond rusten zijn gemaakt van rubber.

Zijn de kussens waterdicht?

De stof is waterbestendig maar er kan water door de naden indruppelen. Mochten de kussen nat worden, laat ze een tijdje in de zon drogen. Je kan de kussens steeds opbergen in de Urbn Gardn opbergruimte (indien je deze niet gebruikt voor je planten of bloemen).

Is de bodem van de Urbn Gardn water doorlatend? 

De bodem in de Urbn Gardn bak kan op  verschillende hoogtes worden geplaatst. Dat hebben we gedaan omdat je misschien planten met diepe wortels of eerder planten met minder diepe wortels wilt planten. De Urbn Gardn wordt standaard geleverd met een waterdoorlatende zak waar je aarde in kan doen. Aan beide zijkanten van de vloer is er ruimte overgelaten zodat overtollig (regen) water kan wegvloeien (die bvb uit de zak wegvloeit – de aarde blijft netjes in de zak zitten).

Bestellen en garantie

Welke garantie krijg ik?

Bij Urbn Livng geloven we dat een merk pas geloofwaardig wordt als het doet wat het zegt. Wij zeggen dat we (o.a.) blije klanten willen. Dat betekent dat we de wettelijke garantie toepassen maar willen zeker dat tikkeltje extra te doen. Bel, mail, schrijf ons en leg uit waarom je je garantie wilt toepassen. 

We zeggen maar wat - als voorbeeld: dag na het verlopen van je garantie: je dochter/ zoon heeft met de schaar een gigantische kras gemaakt op je Urbn Gardn, kunnen jullie ons helpen? En hoewel een kras maken met een schaar nooit onder de garantie valt, begrijpen we wel dat zo'n kras uitermate vervelend is, je wilt toch een mooie Urbn Gardn?! Bel, mail, schrijf ons en we zoeken een oplossing. Je kan trouwens alle onderdelen ook apart bestellen – handig toch!

Kan ik een bestelling wijzigen?

Een standaard levering bevat een volledige Urbn Gardn. Je kan zeker nog zaken bijbestellen zoals een Urbn Gardn kussen, of een extra 'Shelve'. 
Ben je niet zeker over iets? Bel, mail of Whatsapp ons via +32 468 002482 (Bel of Whatsapp) - hallo@urbnlivng.com - tot gauw!

Brengen jullie de Urbn Gardn tot bij mij thuis?

Wij brengen je Urbn Gardn helemaal tot bij jou en installeren hem op jouw favoriete plekje. Wij bellen je om een afspraak te maken, checken meteen of je genoeg plaats hebt om de Urbn Gardn te installeren en staan op de afgesproken dag en tijdstip bij jou aan de deur.

Ik vind mijn vraag niet terug? 

Stel je vraag gerust via email (hello@urbnlivng.com) of Whatsapp (+32 468 002482) of contacteer ons via het contactformulier. We helpen je dan graag verder.

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.